Het recept van mijn leven

Het recept van mijn leven

In Het recept van mijn leven ontdekt u 24 bijzondere verhalen en gerechten die herinneringen oproepen, allen van mensen die een band met Zorgbedrijf Antwerpen hebben. Met de unieke mix van recepten, anekdotes en prachtige fotografie brengt dit boek voor elk wat wils.

Kook-, eet- en leesplezier gegarandeerd!

In Het recept van mijn leven delen bekende en minder bekende mensen hun favoriete gerecht, met de herinneringen die daarbij horen en een handig recept waarmee u zelf aan de slag kunt.

Benieuwd waarom Jeroen Meus zo zot is van witloof in de oven, Robbe De Hert cheddar in zijn kaaskroketten wenst of wat ‘gefilte fisj met grein saus’ juist is? Haal dan zeker dit boek in huis en creëer een stukje herinnering op uw bord.

Het zijn stuk voor stuk warme verhalen, over de kinderjaren, vriendschappen, liefde en familie… Soms indrukwekkend, soms ontroerend, maar altijd uniek en vaak herkenbaar. De bijhorende recepten brengen u terug naar de tijd of laten u misschien net een nieuwe wereld ontdekken.

Ontdek nu Het recept van mijn leven!

Het recept van mijn leven

Slechts 21,95 euro

Technische fiche

  • Afmetingen: 20,5cm (B) x 25,5cm (H)
  • Hardcover
  • Aantal pagina’s: 168
  • ISBN 9789082605815

Hoe ziet mijn boek eruit ?

Kies uit 3 omslagtypes:

Fotocover


Uw favoriete foto als vullend coverbeeld van. Geen geschikte foto? Laat onze huisfotograaf een portret maken (optioneel)

Fotostripcover


Soms past een fotoselectie beter bij uw verhaal. Kies enkele sprekende foto’s, wij integreren ze in de fotostrip.

Standaardcover


De titel van het boek en uw naam op een neutrale achtergrond zonder foto(’s).

Hoe werkt het?

Om uw boek vlot en in de beste omstandigheden te maken, werken we volgens een vast stramien. De creatie duurt ongeveer 4 maanden: van het eerste interview tot de gedrukte versie.

STAP 1: interviews

U wordt enkele keren geïnterviewd waar en wanneer dat voor u het past: bij u thuis of ergens anders.

STAP 2: Uitschrijven

Onze auteurs schrijven de interviews uit tot een herkenbaar en vlot leesbaar geheel.

STAP 3: correctie

U leest de teksten na. Op basis van uw opmerkingen passen we uw verhaal aan waar nodig. Dan verzorgen we de eindredactie.

STAP 4: opmaak en druk

Het boek wordt professioneel vormgegeven, de foto’s komen erin, en de cover wordt gemaakt volgens uw wensen. Daarna wordt het boek gedrukt en geleverd.

Schrijft u liever zelf uw verhaal?

Dat kan natuurlijk ook. Het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek vormt de perfecte leidraad. Of misschien volgt u graag de Schrijf-uw-levensverhaalcursus? Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen u hierbij kan helpen.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.