Laten schrijven

Mijn verhaal, door een professionele schrijver

Kies uit 3 verschillende opties, goed voor elke gelegenheid en elk verhaal

Uw leven laten optekenen door een schrijver is natuurlijk heel bijzonder. Zo wordt het vereeuwigd als een prachtig gedrukt en hoogstpersoonlijk boek, dat leest als een roman. Voor uzelf en voor de mensen die er echt toe doen. Omdat elk verhaal en elke gelegenheid anders is, biedt Zorgbedrijf Antwerpen u de keuze uit 3 verschillende boekformules: Het boek van mijn leven (uw persoonlijk levensverhaal), Het boek van ons leven (uw verhaal als koppel), Het boek van … (een verhaal op maat van uw bedrijf, club of organisatie).

WELK BOEK PAST HET BEST BIJ UW VERHAAL?

Het boek van mijn leven

U vertelt uw verhaal aan een professioneel tekstschrijver. Deze komt 3 keer bij u langs voor een interview van telkens 3 uur. De interviews worden uitgeschreven tot een boeiende biografie, u kiest er passende foto’s bij en alles wordt in boekvorm gegoten. U ontvangt 2 gedrukte exemplaren van uw boek.

Het boek van ons leven

Het verhaal van uzelf, het verhaal van uw partner, én jullie verhaal. Voor altijd samen in één boek over uw leven, liefde en vriendschap. In goede en in minder goede tijden. De schrijver praat met elke partner apart. En u wordt ook samen geïnterviewd. Alle input wordt verwerkt en te boek gesteld. U krijgt 2 unieke exemplaren.

Het boek van …

Een origineel boek van een carrière, een club, een bedrijf, een reis of van iets helemaal anders? Dat is een bijzonder en blijvend aandenken dat generaties zal meegaan. We vertrekken vanuit uw persoonlijk idee, beleving of wens, en onze professionele tekstschrijvers stellen zo een uiterst origineel boek op maat samen.

Schrijft u liever zelf uw verhaal?

Dat kan natuurlijk ook. Het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek vormt de perfecte leidraad. Of misschien volgt u graag de Schrijf-uw-levensverhaalcursus? Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen u hierbij kan helpen.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.