Themaboeken

Naast de persoonlijke levensverhalen hebben wij ook enkele boeken uitgebracht, die verder ingaan op specifieke thema’s en waarbij meerdere getuigenissen verweven zitten in een breder verhaal. Ideaal om cadeau te geven of om zelf eens te lezen! Deze boeken zijn onder meer te koop in onze diensten- en woonzorgcentra, en via de winkel en webshop van De Schakel.

ONTDEK ONZE THEMABOEKEN

Het recept van mijn leven

Iedereen heeft wel een recept dat een speciale plaats inneemt in zijn hart. In dit boek delen 24 bekende en minder bekende senioren, en topkok Jeroen Meus, hun favoriete gerecht met de herinneringen die daarbij horen en een handige receptfiche.

Grijze Goesting

Met dit boek willen we een lans breken om liefde, intimiteit en seksualiteit onder senioren bespreekbaar te maken. De eerlijke en open getuigenissen van senioren worden aangevuld door verschillende deskundigen uit het werkveld.

Schrijft u liever zelf uw verhaal?

Dat kan natuurlijk ook. Het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek vormt de perfecte leidraad. Of misschien volgt u graag de Schrijf-uw-levensverhaalcursus? Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen u hierbij kan helpen.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.