Grijze Goesting

Grijze Goesting

In Grijze Goesting vertellen (bekende) senioren en experts wat liefde, intimiteit en seksualiteit op latere leeftijd betekent. Hun getuigenissen worden ondersteund door prachtige illustraties en foto’s.

Een mens verandert niet fundamenteel met ouder worden – ook niet wanneer het over intimiteit gaat. Misschien wel in zijn ‘doen’, dat beperkter wordt, maar zeker niet in zijn ‘zijn’. Het verlangen blijft. Evenals de huidhonger, het genieten van samenzijn, van aanraking, het rouwen om verlies, de opwinding om een weerzien, de verleiding.

Met Grijze Goesting willen we dan ook een lans breken om de thema’s van liefde, intimiteit en seksualiteit onder senioren bespreekbaar te maken. Ontroerende, pittige, grappige en eerlijke verhalen van singles en (nieuwe) koppels, van hetero’s, holebi’s en transgenders, van oudere en jongere senioren, met of zonder beperking, thuis, in het ziekenhuis of in woonzorgcentra: ze doen een boekje open over hun intieme leven. Hun onthullende getuigenissen, ondersteund door experten uit het werkveld en prachtige illustraties en foto’s, doorbreken het taboe rond senioren en intimiteit.

Grijze Goesting nodigt u uit om te genieten en intimiteit op leeftijd met nieuwe ogen te bekijken.

 

Met de medewerking van o.a. Albert Vroome (Hotel Römantiek), Zaki, Paula Marckx, An Nelissen, Goedele Liekens, Will Ferdy en Pieter Aspe.

Grijze Goesting

21,95 euro

Technische fiche

  • Afmetingen: 18,5cm (B) x 22cm (H)
  • Hardcover
  • Aantal pagina’s: 160
  • ISBN 9789082605822
“Ik heb het boek bijna helemaal uit. Boeiend, leerrijk en hoopvol voor de toekomst.”
Carolina (62 jaar)

Schrijft u liever zelf uw verhaal?

Dat kan natuurlijk ook. Het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek vormt de perfecte leidraad. Of misschien volgt u graag de Schrijf-uw-levensverhaalcursus? Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen u hierbij kan helpen.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.