Het recept van mijn leven

Het recept van mijn leven

In Het recept van mijn leven ontdekt u 24 bijzondere verhalen en gerechten die herinneringen oproepen, allen van mensen die een band met Zorgbedrijf Antwerpen hebben. Met de unieke mix van recepten, anekdotes en prachtige fotografie brengt dit boek voor elk wat wils.

Kook-, eet- en leesplezier gegarandeerd!

In Het recept van mijn leven delen bekende en minder bekende mensen hun favoriete gerecht, met de herinneringen die daarbij horen en een handig recept waarmee u zelf aan de slag kunt.

Benieuwd waarom Jeroen Meus zo zot is van witloof in de oven, Robbe De Hert cheddar in zijn kaaskroketten wenst of wat ‘gefilte fisj met grein saus’ juist is? Haal dan zeker dit boek in huis en creëer een stukje herinnering op uw bord.

Het zijn stuk voor stuk warme verhalen, over de kinderjaren, vriendschappen, liefde en familie… Soms indrukwekkend, soms ontroerend, maar altijd uniek en vaak herkenbaar. De bijhorende recepten brengen u terug naar de tijd of laten u misschien net een nieuwe wereld ontdekken.

Ontdek nu Het recept van mijn leven!

Het recept van mijn leven

Slechts 21,95 euro

Technische fiche

  • Afmetingen: 20,5cm (B) x 25,5cm (H)
  • Hardcover
  • Aantal pagina’s: 168
  • ISBN 9789082605815

Schrijft u liever zelf uw verhaal?

Dat kan natuurlijk ook. Het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek vormt de perfecte leidraad. Of misschien volgt u graag de Schrijf-uw-levensverhaalcursus? Ontdek hoe Zorgbedrijf Antwerpen u hierbij kan helpen.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.