Cursus ‘Schrijf-uw-levensverhaal’

MIJN VERHAAL, ZELF GESCHREVEN

Cursus

Lijkt het u wel iets om zélf in uw pen te kruipen, maar weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Dan is deze cursus onder leiding van een professionele schrijver u vast op het lijf geschreven: u krijgt niet alleen tips om uw verhaal boeiend en gestructureerd neer te pennen, u leert uw herinneringen ook te duiden in het geheel van uw leven. U wordt persoonlijk begeleid en kunt u laten inspireren door uw medecursisten. Kortom, een prettige en leerrijke ervaring waar uw nageslacht ook plezier aan beleeft. Nadien kunt u samen met wie u lief zijn door uw zelfgeschreven levensverhaal bladeren. Uiteraard is deze cursus ook geschikt als u het levensverhaal van iemand uit uw omgeving wil optekenen.

Schrijf-uw-levensverhaalcursus

Hoe brengt u uw herinneringen, wijsheden en visie levendig en gestructureerd onder woorden? Wat zijn uw belangrijkste waarden, en hoe zet u die in de verf? Een professionele levensverhaalschrijver leert u de kneepjes van het vak in 5 leerrijke sessies van telkens 2 uur. De lesgroepen bestaan uit maximaal 12 cursisten en gaan door in een dienstencentrum in uw buurt. Ook het Schrijf-uw-levensverhaalinvulboek is inbegrepen in de cursus.

De sessies van 2017 zijn ondertussen afgelopen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe cursus in 2018? Geef uw gegevens dan door via klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be of 03 431 31 31.

Cursus

Schrijf-uw-levensverhaalcursus

249 euro

Extra opties

Hebt u na het invullen van uw boek de smaak te pakken? Dan kunt u er nog altijd voor kiezen om van uw levensverhaal een heuse, gedrukte roman te maken.


Nalezen van uw digitale tekst door een eindredacteur.
Prijs: 179 euro


2 gedrukte exemplaren van uw boek

  • Op romanpapier
  • Professioneel vormgegeven
  • Inclusief foto’s
  • Harde kaft

Prijs: 249 euro

Laat u uw verhaal liever door een professional optekenen?

Dat kan natuurlijk ook. Ontdek welke mogelijkheden Zorgbedrijf Antwerpen U hiervoor aanbiedt.

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons

Of u vindt het antwoord op uw vraag misschien bij de Veelgestelde vragen.